Beste buurtgenoten,

Update: De start van het buurtkaatsen wordt uitgesteld ivm het opnieuw inzaaien van het gras aan de Horsa.

De start datum is nu woensdag 22 Mei

Sinds 2 jaar kaatsen we elke woensdagavond van mei tot september op de Horsa en Aesterfaart. Er is nog steeds ruimte voor meer buurtgenoten om deel te nemen.
We starten om 19.00 uur bij de picknicktafel op de Horsa, waarna de loting plaatsvindt. Middels het zaalkaats regelement (wordt ter plekke uitgelegd) wordt er aansluitend een fanatiek potje gekaatst. De punten worden wekelijks bijgehouden en aan het eind van het seizoen komt er een winnaar uit de bus waarbij mooie prijzen te winnen zijn.
Wat we af en toe om ons heen horen is, “het lijkt mij wel leuk, maar kan niet kaatsten”, voel je dan vooral welkom om wel een keer mee te doen, dit kan altijd! Het gaat ook om de gezelligheid met elkaar en ook de onderlinge verbinding in de buurt is waardevol.
Dus kom allemaal vanaf 1 mei om 19.00 uur bij de picknick tafel aan de Horsa zodat we het seizoen weer kunnen gaan starten met hopelijk een mooie opkomst en spannende wedstrijden waar gestreden wordt om de winst.
Het seizoen is ook best lang, dus lukt het niet om alle woensdagen aanwezig te zijn, dan is dit geen probleem, we loten alleen met de deelnemers die zich op woensdag om 19.00 uur melden.
Check ook nog de flyer die binnenkort bij jullie op de deurmat valt.
We zien jullie graag allemaal op 22 mei om 19.00 uur.
Daarnaast willen we dit jaar een nachtkaatspartij organiseren (datum volgt).
Voor de jeugd in de buurt houden we aan het begin van het seizoen een kaatsclinic, (datum volgt) hou hierbij de socials en de buurtapp in de gaten.
Wij hebben er weer zin in!

Feite Westra
René Politiek
Martin Feenstra
Sybrigje Salverda